optimista országok

Thaiföld 100%Seychelle-szigetek 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Argentína 100%
Venezuela 100%Panama 93%Ruanda 87%
Brunei 77%Amerikai Virgin-szigetek 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Görögország 62%Finnország 62%Izrael 61%
Azerbajdzsán 60%Egyiptom 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Újdonság(OK) > A legnagyobb ANTARES bútorgyártó segíti a legkisebb Optimista Klubot is.

A legnagyobb ANTARES bútorgyártó segíti a legkisebb Optimista Klubot is.

2017.09.12.

Az 1990-ben létrejött Optimista Klub alakulása óta sok iroda-széket fogyasztott el, ezért is öröm, mikor irodaszék gyártókat, forgalmazókat kerestünk, akik önköltséges, avagy ingyenesen tudnak széket biztosítani részünkre, rátaláltunk az Antares cégre. Mikor választ kaptunk az Antares cégtől, nagyon megőröltünk, hiszen a cégek általában annyira elfoglaltak, hogy válaszra se méltatják a hozzájuk fordulókat, pedig egy automatikus üzenet sokat segít az emberek optimizmus szintjének alakulásában.

Az igazán nagy öröm az volt, amikor az Antares cég igazgatója felhívott és jelezte, ne dobjuk ki a leharcolt irodaszékünket, hanem védve a környezetünket, azt ők megjavítják.

Mivel lelkes környezetvédők vagyunk, hiszen kerékpárral közlekedünk, a kertben komposztálunk, szelektíven gyűjtjük a hulladékot, környezetbarát repapírt használunk az irodában, környezetbarát /lebomló/ terméket használunk a mosogatáshoz, rendezvényeinken lebomló tányérokat használunk és most már a régi, új irodaszékünk újabb 5 évig biztosítja a nyugodt és derűs használatot, hiszen a 9. pontunk szerint „Védd a természetet, csak így élhetsz harmóniában környezeteddel is".

Kérdezhetné a kedves olvasó mi ebben a hír, hiszen elvihettük volna a sarki kárpitoshoz, elmentünk volna venni egy speciális gázrugót, ami bírja a 100 kg feletti terhelést, de akkor szegényebbek lettünk volna azzal a profizmussal, amit az Antares nyújtott számunkra. Minket megnyertek! Köszönjük Antares!

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti
Soltész Nagy Ibolya, 2017.09.14. 9:00:14
Ez egy nagyon nemes gesztus!. Lám van ilyen is!!
O.K., 2017.09.12. 9:23:41
Kérdezhetné a kedves olvasó mi ebben a hír, hiszen elvihettük volna a sarki kárpitoshoz, elmentünk volna venni egy speciális gázrugót, ami bírja a 100 kg feletti terhelést... Megtettük. A sarki kárpitos némi unszolás után, 1 hónapra vette fel a javítást, ám közben a gázrúgó is tönkre ment, így nem éltünk a lehetőséggel. És milyen jó, hogy más megoldást kerestünk. És találtunk. Köszönjük, Antares Hungary Kft.

2019. január 1-től az Optimista Klub archiválódik. Mit szól ehhez?

Nekem mindegy.
Nem örülök, mert szeretem az oldalt.
Remélem nem lettetek pesszimisták?
Szívesen szervezném tovább. Kérlek lépj kapcsolatba velem!
korábbi szavazások