optimista országok

Thaiföld 100%Seychelle-szigetek 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Argentína 100%
Venezuela 100%Panama 93%Ruanda 87%
Brunei 77%Amerikai Virgin-szigetek 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Görögország 62%Finnország 62%Izrael 61%
Azerbajdzsán 60%Egyiptom 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Optimista sajtófigyelés > A pozitívra írható mesék hete

A pozitívra írható mesék hete

2014.01.29.


Figyelem! A cím megtévesztő! A mesénk csak akkor vesz pozitív fordulatot, ha haladunk az áramlattal. Ha ellene akarunk úszni, akkor bizony könnyen átcsapnak majd a fejünk felett a hullámok. A Nők Lapja Café asztrológusa, R. Kövér Balázs megmutatja nekünk, hogy hogyan fordulhatunk a megfelelő irányba, és hogyan írhatjuk pozitívra életmesénket a legegyszerűbben. Hétindító cikkünkben ezúttal három mesét ismerhetsz meg.

Változni jó. Változni felemelő. Változni emberi. – Nem véletlen ez a felsorolás rögtön az elején. Arra kérlek, hogy nyugodtan olvasgasd ezt a három egyszerű mondatot, nyugodtan hagyd, hogy hassanak rád, és figyeld meg a legmélyebb reakcióidat. Ha a zsigereid felujjongtak, ha a lelked mélyén boldogan várod a változást, és semmi másra sem vársz, csak arra, hogy elmozdulhass a holtpontról, akkor remek hétre számíthatsz. Ha azonban a legszívesebben befeszítenéd karjaidat, lábaidat, és teljes erőddel távol tartanád magadtól a változásokat, ha úgy gondolod, hogy az új csak rossz lehet, és ha mindent megtennél, hogy birtokold a jelen pillanatot, akkor bizony itt az ideje elkezdened gyógyítani magadban azt a blokkot, ami ellenáll a változásoknak. Persze szabad akaratodból dönthetsz úgy, hogy nem gyógyítasz, és nem változol. De akkor a változások szelíd áradása feléd duzzad, átszakítja a gátakat, és magával sodor, az irány innentől fogva pedig kiszámíthatatlan. Pedig, ha együtt mész a változással, csak jó irányban haladhatsz. Lássuk, milyen meséket mivé írhatunk át, ha haladunk a változással!

A teljes cikk ide kattintva elolvasható: http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20140128/a-pozitivra-irhato-mesek-hete/

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

2019. január 1-től az Optimista Klub archiválódik. Mit szól ehhez?

Nekem mindegy.
Nem örülök, mert szeretem az oldalt.
Remélem nem lettetek pesszimisták?
Szívesen szervezném tovább. Kérlek lépj kapcsolatba velem!
korábbi szavazások