optimista országok

Thaiföld 100%Seychelle-szigetek 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Argentína 100%
Venezuela 100%Panama 93%Ruanda 87%
Brunei 77%Amerikai Virgin-szigetek 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Görögország 62%Finnország 62%Izrael 61%
Azerbajdzsán 60%Egyiptom 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Leveles láda > Boldogság nem csak odaát van !!!!!

Boldogság nem csak odaát van !!!!!

2005.11.21.

Kedves Klub!

Örülök, hogy vannak és bízom benne, hogy egyre több optimizmus lesz világunkban melyhez bizonyára az Önök munkája is hozzájárul.

 

A tesztértékelést olvastam és alapvetően igazuk van, ha egy általános személyről van szó. Persze és nem tartom magam zseninek és tévedhetetlennek vagy szerencsésnek vagy bármi kirívónak. Remélem, hogy átlagos vagyok és ezzel az átlagossággal van a legnagyobb biztonságom a földön ebben az életben. Itt az átlagosság nem a középút azaz a szürke, amelyik fél úton van a fekete és a fehér között. Én hiszem, hogy színes vagyok, színes minta természet és tudom, hogy megújulni is képes vagyok, mint a természet. Persze ahogy öregeszem mindig más-más formában kell megújulnom, mert már ne futok olyan gyorsan, nem emelek fel egyedül nehéz dolgokat, de sok-sok új dolgot tudok, amit viszont korábban nem. Hiszem azt, hogy ez a megújulási képességem megmarad, míg élek és ezért nem félek a negatívumoktól, a kihívásoktól a nehéz helyzetektől.

És még egy, ami azért fontos. Nagyon sokáig és alaposan olvastam a „Boldogság művészete” könyveket és az azokban leírtakkal nem csak egyetértek, hanem sikerült életembe beépíteni is. A jó szerencséről pedig az a véleményem, amit a „Jó szerencse áradása” könyvben megírtak, azaz a jó szerencse rajtam múlik, ahogy a „bal” szerencse is. A „vak” szerencse független tőlem, de mivel ez a szerencsefajta „VAK”, ezért nem tudja mivel okoz jót és mivel rosszat.

Örülök, hogy kitölthettem a tesztjüket és még jobban annak, hogy megírtam ezt a levelet.

További jó munkát kívánok.

Üdvözlettel:

Cs. M.

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

2019. január 1-től az Optimista Klub archiválódik. Mit szól ehhez?

Nekem mindegy.
Nem örülök, mert szeretem az oldalt.
Remélem nem lettetek pesszimisták?
Szívesen szervezném tovább. Kérlek lépj kapcsolatba velem!
korábbi szavazások