optimista országok

Thaiföld 100%Seychelle-szigetek 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Argentína 100%
Venezuela 100%Panama 93%Ruanda 87%
Brunei 77%Amerikai Virgin-szigetek 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Görögország 62%Finnország 62%Izrael 61%
Azerbajdzsán 60%Egyiptom 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Leveles láda > Egy pozitív vélemény, kicsit más megvilágításban! Ettől vagyunk egyediek!

Egy pozitív vélemény, kicsit más megvilágításban! Ettől vagyunk egyediek!

2005.11.16.

Kedves klub vezetők - tagok!   Azt gondolom, annak, aki Isten kezében van, ill. a saját életét leteszi Elé, és teljes szívéből vágyik az Általa elrendelt tervekre, annak igen is van oka optimistának lenni. Sőt, annak a személynek az életében, van egyfajta folyamatos békesség és ÖRÖM, ami kifogyhatatlan, bármilyen körülmények között. Hiszen, ha Isten velünk, ki lehet ellenünk?

A Biblia Isten szerelmes levele, mert ő szenvedélyes szeretettel van az ember iránt. Jézust odaadta értünk, hogy ne kelljen a bűneinkért nekünk vezekelni, ami tulajdonképpen itt a Földön, a mi rossz döntésünk alapján, az Isten nélküli élet, utána pedig a pokol. De, ha elfogadjuk a megváltásunkat, itt a Földön, igen is lehet fantasztikus, értékekkel teli teljes élet, és utána pedig jöhet az örök boldogság, aminek a szépségét most még fel sem tudjuk fogni, de a Bibliában erre is találunk utalásokat. Az én életem, amíg nem akartam elfogadni, azt amit nekem ő adni akar, maga volt a reménytelenség, a kudarc, örömnélküliség és az üresség, talán az volt a legrosszabb, az üresség és a magány, a jó társaság ellenére is.Ez természetes, hiszen az űret mindenkiben az ő hiánya okozza, amit megpróbálunk betölteni ezzel-azzal: ital, munkamánia, drog...Most viszont boldog vagyok, és abszolút bizakodó, mert nem a saját, vagy más gyarló természetébe vetem a bizalmam, hanem Istenben bízom, aki engem átformált, és minden nap megáld, gondoskodása alázatra índít, és arra, hogy ezt elmondjam másoknak is, hiszen mindez AJÁNDÉK!Nagyon sokan imádkozunk Magyarországért, a bölcs vezetésért, azért, hogy az emberek szeressék egymást, de előbb meg kell változni, mert csak úgy lehetséges a jobb világ, ha Jézussal találkoznak, és Isten, mint egy szeretet csatornaként alkalmaz mindenkit, mert ő azt akarja, hogy senki sem vesszen el!Tisztelettel: D. B.

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

2019. január 1-től az Optimista Klub archiválódik. Mit szól ehhez?

Nekem mindegy.
Nem örülök, mert szeretem az oldalt.
Remélem nem lettetek pesszimisták?
Szívesen szervezném tovább. Kérlek lépj kapcsolatba velem!
korábbi szavazások