optimista országok

Thaiföld 100%Seychelle-szigetek 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Argentína 100%
Venezuela 100%Panama 93%Ruanda 87%
Brunei 77%Amerikai Virgin-szigetek 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Görögország 62%Finnország 62%Izrael 61%
Azerbajdzsán 60%Egyiptom 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Rólunk írták > Elvált, apák, apuk, édesapák részére tréningsorozatot indít

Elvált, apák, apuk, édesapák részére tréningsorozatot indít

2006.10.19.

Budapest, 2006. október 17., kedd (OS) - Az Egy Optimista Magyarországért Alapítvány keretében működő Optimistaklub (www.optimistaklub.hu) Elvált, apák, apuk, édesapák részére tréningsorozatot indít. A tréningsorozat lényege, hogy az apák ne szakadhassanak el gyermeküktől, s ne a nőgyűlölet, hanem a nyitottság legyen a fontos. Ehhez olyan már jól bevált módszereket alkalmazunk, melyet Optimista Tesztünk is mér. Megküzdés, önértékelés, közvetlen optimizmus. Nem csodára törekszünk, megelégszünk a lehetetlennel is! Hiszünk és bízunk abban, hogy némi törődéssel, megváltoztatható és pozitív irányba fordítható a kialakult negatív válási tendencia.

Soha ne add fel! Optimista szabályzatunk első pontja.

A tréning, pasztorál-pszichológus, pszichológus és gyámügyi szakemberek, bevonásával valósul meg, kezdetben Budapesten, majd a sikeres elindulást követően több helyen az országban. A szakemberek munkáját és tréning sikerét optimista aktivisták segítik.

Jelentkezni rövid bemutatkozó levéllel lehet, melyet az címre kérünk. A levélben kérjük, jelezzék elérhetőségüket és a települést, ahol élnek valamint azt, hogy milyen változásnak örülnének, és ezért mit tesznek, tennének meg?

Az Optimistaklub aktivista munkájába bárki bekapcsolódhat, aki küld egy levelet az címre. Ahogy a régi mondás tartja nem elég a jóra vágyni, a jót akarni kell, s ezért tenni, tenni kell!” Hogy hogyan akarjuk, és ezért mit teszünk meg, az RAJTUNK MÚLIK!

Kiadó: Egy Optimista Magyarországért Közhasznú Alapítvány

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

2019. január 1-től az Optimista Klub archiválódik. Mit szól ehhez?

Nekem mindegy.
Nem örülök, mert szeretem az oldalt.
Remélem nem lettetek pesszimisták?
Szívesen szervezném tovább. Kérlek lépj kapcsolatba velem!
korábbi szavazások