optimista országok

Thaiföld 100%Seychelle-szigetek 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Argentína 100%
Venezuela 100%Panama 93%Ruanda 87%
Brunei 77%Amerikai Virgin-szigetek 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Görögország 62%Finnország 62%Izrael 61%
Azerbajdzsán 60%Egyiptom 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Leveles láda > Mondom én hogy soha ne add fel

Mondom én hogy soha ne add fel

2015.12.27.

Sziasztok, Nagyon kedves a megemlékezés,  nem tudom, h olvassátok-e vagy csak automata. Én már gyerekkoromben szülői támogatással úgy gondoltam, hogy az István napot zavarja  a Karácsony összeesése. Így elsunnyoghatják a szülök a kétszeri ajándékozást

Sziasztok,

Nagyon kedves a megemlékezés,  nem tudom, h olvassátok-e vagy csak automata.

Én már gyerekkoromben  szülői támogatással úgy gondoltam, hogy az István napot zavarja  a Karácsony összeesése.

-1.) Így elsunnyoghatják a szülök a kétszeri ajándékozást

-2.) Ez a szülinapi torták szintjén is torlódást okozna és az éves szinten való eloszlási statisztika az édességbevitel terén is nagy torlódást okozna.

-3.) Később utána néztem, hogy  milyen István ra emlékezünk éppen Karácsony körül, és hát nem egy vidám István került képbe erre a napra.

Sajnos ez az István éppen az első keresztény megkövezett vértanú emléknapja. Most már csak azért sem jó ez, mert ugye bekoldultam magamat az Optimista klubba,

és ezzel az Omennel nem igazán optimista ez az emlék.

-4.) Komoly elhatározásra jutottam, így egy általában szép augusztusi napra helyeztem át névnapomat. Mégiscsak szebb egy munkaszüneti napon, tüzijátékkal egy óriási királyra emlékezni!

Így lett ebből AUG 20! A nagy államalapító Szent István Király ünnepe szerintem jobban áll nekem !

-5.) Mivel Április 30 án születtem, minden beosztottamnak másnapra munkaszüneti napot szoktam elrendelni, hogy a munka ünnepét éppenséggel munka nélkül tölthessék el.

Szerintem ez igazán szép főnöki gesztus tőlem!?

Így homogénebb az eloszlás és a két jeles dátum mégis csak szabadnappal és nagy össznépi banzájjal jár, még ha elfelejteném is-- eszembe juttaják az események a " jeles napjaimat "

Ha nem is vagyok minden nap optimista, de azért jó, ha meg tudom magyarázni ezeket!

Üdv:  István

u.i. Elszomorító. hogy már nyugger lettem,  de viszont a cég még egy kicsit visszafoglalkoztat. No ha  már nem, akkor kérem a lelki vigaszt és az optimizmust !!

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti
Klára, 2015.12.27. 22:23:30
Teljesen igazad van! Nálunk a rokonok között is van két István,ők is augusztus 20-án ünnepelnek.
István, 2015.12.27. 18:07:24
Köszönöm a kedves kommenteket és Jó egészséget, boldog Újesztendőt kívánok minden kedves klubtagnak
Rebeka!, 2015.12.27. 17:45:12
Kedves István..!
Akkor most NEM IS "SZABAD " felköszönteni? De jó egészséget KÍVÁNHATOK? Én is "nyugger " vagyok de csak a dalban..Különben 4-felnőtt Unokás Nagyi vagyok!Már van köztük egy Dr-i végzettségű "ügyvéd-jelölt (idén végzett ) kislány is 2.-e Egyetemisták..és egy dolgozó NŐ ... Őt várom holnap...hozzám..Én csak az "50 k ZSKF. s- Akadémiájára járok, a 3 ker. Kelta u.ban..Sokan vagyunk..3-400-s létszám..
Nagyon kitűnő előadók tartanak heti 1 alkalommal 2.5 órás előadásokat -különböző témákban..Élvezzük.."mert tanulni -sohasem késő.." Több kerületben- vidéken is. de a Zsigmond KIRÁLY Főiskola -Egyetem a központ..
Bárki jöhet..csak "múljon el 50 éves. (ingyenes) Márk ismeri.
Most szünet van.. mert a nappalisok vizsgáznak febr.25.-ig..
Egyszer meg látogathatnád ha rá érsz.. Érdemes.
Nekem meg a szüli -napom van dec. 15.-n -azt SZOKTÁK összevonni...a KARÁCSONNYAL.:::: a NETEN ---a Facebookon is megtalálható az oldal... Nézd meg egyszer ha , van kedved..Üdvözlettel- Rebeka:-) Szép napokat és békés Újévet kívánok...:-) 2015 12 27 17:45
Marian :), 2015.12.27. 12:28:57
Kedves István!

Olvassuk, automatikusan szinte :)
Éljenek az ünnepek! Néhány éve én is kaptam a névnapomra egy ünnepnapot, ahol az összes kimaradt szentet ünnepeljük, így az nem lehet olyan rossz :)
Szóval optimizmusra mindig van ok! Nyugdíjasnak meg azért jó lenni, mert végre el lehet járni egy csomó helyre, ahova eddig nem jutott idő. A két hetes (77 éves) szüleim is rendszeresen sportolnak, színházba, koncertekre járnak, olvasnak, rejtvényt fejtenek, néha utazgatnak. Előtted az élet, sose add fel! Szeretettel: Marian :)

2019. január 1-től az Optimista Klub archiválódik. Mit szól ehhez?

Nekem mindegy.
Nem örülök, mert szeretem az oldalt.
Remélem nem lettetek pesszimisták?
Szívesen szervezném tovább. Kérlek lépj kapcsolatba velem!
korábbi szavazások