optimista országok

Thaiföld 100%Seychelle-szigetek 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Argentína 100%
Venezuela 100%Panama 93%Ruanda 87%
Brunei 77%Amerikai Virgin-szigetek 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Görögország 62%Finnország 62%Izrael 61%
Azerbajdzsán 60%Egyiptom 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Rólunk írták > Rajzverseny fiataloknak - Új Szó szlovákiai magyar napilap

Rajzverseny fiataloknak - Új Szó szlovákiai magyar napilap

2005.05.12.

Rajzversenypályázati felhívásunkra nem csak Magyarországról várjuk az alkotásokat. Az Új Szó szlovákiai napi lap portálján is olvashatok rólunk.

PÁLYÁZÓ Rajzverseny fiataloknak


  • Az Egy Optimista Magyarországért Közhasznú Alapítvány hagyományaihoz híven idén is meghirdeti optimista rajzverseny-pályázatát. Rajzverseny célja a jókedv, boldogság és az optimista életvitel fontosságának hangsúlyozása.
  • Idén az alábbi két témakörben várjuk az alkotásokat:
  • Életem legvidámabb, legboldogabb napja: Ebben a témában olyan vidám, boldog történetek, pillanatok megörökítését várják, amelyek megtörténtek veletek vagy pedig azt szeretnétek, hogy megtörténjenek.
  • Rajzolj képregényt! Idén újdonság, hogy képregényt is lehet rajzolni. A képregény rövid történetet meséljen el, ami kifér 1 oldalra. Rövid, szöveggel ellátott képes vidám, humoros történeteket várnak, amelyek elűzik a rosszkedvet, és mosolyt csalnak az emberek arcára.
  • Formai követelmények, határidő: A pályaművek bármilyen technikai alkalmazással készülhetnek. Beadhatók postai úton és elektronikus formában is. Postai úton eljutatott alkotások ajánlott formátuma: A/4. Képregények maximum A/3 formátumúak legyenek és egy oldalasak. Ha elektronikusan szeretnéd eljutatni alkotásodat, akkor a gif illetve a jpg formátum ajánlott.
  • Következő adatokat tüntesd fel alkotásod hátoldalán: név, életkor, elérhetőség (postai, telefon vagy e-mail cím, ahol értesíthetünk az eredményről). Feladási határidő: május 25. Az alkotásokat a következő címre várják: 1021 Budapest Hűvösvölgyi út 109. Elektronikus formában: . Bővebb információ: www.optimistaklub.hu.


    Forrás: link

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

2019. január 1-től az Optimista Klub archiválódik. Mit szól ehhez?

Nekem mindegy.
Nem örülök, mert szeretem az oldalt.
Remélem nem lettetek pesszimisták?
Szívesen szervezném tovább. Kérlek lépj kapcsolatba velem!
korábbi szavazások