optimista országok

Thaiföld 100%Seychelle-szigetek 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Argentína 100%
Venezuela 100%Panama 93%Ruanda 87%
Brunei 77%Amerikai Virgin-szigetek 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Görögország 62%Finnország 62%Izrael 61%
Azerbajdzsán 60%Egyiptom 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Optimista sajtófigyelés > Tanmese a Hitről

Tanmese a Hitről

2014.08.18.

Zita, bár nem hitt a sikerben, gondolta, ennél rosszabb már nem lehet, és mivel nincs vesztenivalója, tesz egy utolsó próbát. A dolog működött! Lassan és fokozatosan kezdtek beindulni a dolgok. Életében először hallott egy hangot, ami azt súgta: jó úton jár, és hitt is a hangnak! A megérzései elvezették egy koncertre, ahol visszakapta az ember egyik legnagyobb ajándékát: a HITÉT!

Zita állapota tavaly júliusban érte el a kritikus fázist. Folyamatosan halálvágya volt, indokolatlan düh tombolt benne és már nem tudott örülni semminek, számára a világ egy sötét hely volt, ahonnan a fény elérhetetlennek tűnt. Érezte, hogy tennie kell valamit, változtatnia kell, különben örökre elveszik. Egyik barátja ajánlott neki egy boszorkányt, akit fel is keresett. Eszter Boszi megállapította, hogy Évát 3 démon szállta meg, és bizony gyors tisztításra van szükség. A tisztítási szertartás néhány órát vett csak igénybe és hatásosnak bizonyult, hiszen a dolgok kezdtek tisztulni, a világ már koránt sem volt olyan zord hely.

Zita új célokat talált
Emellett természetesen új barátokra tett szert és apróbb sikereket is elért, de az igazán nagy áttörés váratott magára. Pár hónap így telt el, és ő kezdett ismét a sötétségbe menekülni, már nem hitte, hogy az álmai, tervei valóra válhatnak, ismét úrrá lett rajta a reménytelenség. Egyre kevesebbet találkozott a boszorkánnyal, a bizalma megingott benne, majd a semmibe veszett.
Amikor a kétségbeesés ismét elhatalmasodott rajta, az Égiek az útjába vezettek egy olyan tanítót, akiben végre feltétel nélkül bízni tudott. Lucian a beavatottak tudásával felvértezve, segített neki megérteni az ezoterikus összefüggéseket, a teremtés misztikusnak és addig meg nem tapasztalt dolgainak, érzésének a fontosságát és szabályait. Minden bizalom, tisztelet és szeretet ellenére a várva várt áttörés az életében ismét elmaradt.

Megint a kétségek...
Zitában megint kétségek merültek fel. Talán az Égiek nem is akarják, hogy ő boldog legyen? Nem tudott és már nem is értett semmit, csak azt érezte, hogy mindennek vége és az élete soha nem lesz jobb! Feladta az álmait, letett mindent és csak sírt és sírt. Könnyei tengerében még arra kérte az Égieket, hogy ha nem élhet boldogan és nem akarnak neki utat mutatni, akkor hagy legyen békés és szép halála, ne kellejen még egy napot így szenvednie a földi létben. Az éjszakából reggel lett és a dolgok nem változtak. Kínkeserves hetek jöttek.

Ez év júniusában Zita egy másik ismerőse meghívott magához egy látót. Zita kétkedve fogadta a fiatal lányt, a hite ugyanis már messze szállt. Viktória – a látó – azonban, ahogy rá nézett, megérezte benne az erőt. - Erős boszorkány vagy, de félsz használni az erődet. Zárva van a korona csakrád, ezért nem tudsz kommunikálni az Égiekkel. Csak ki kell őket nyitni és minden fokozatosan megoldódik, de lépésről lépésre kell haladnod. – mondta Viktória.
Zita, bár nem hitt teljesen a dolog sikerében, gondolta, ennél rosszabb már nem lehet és mivel nincs vesztenivalója tesz egy utolsó próbát. A dolog működött! Életében először sikerült meditálnia, ahol hallott egy hangot, ami azt súgta neki, hogy jó úton jár, és ő életében először hitt is a hangnak! Azóta minden egyes napon apróbb csodákkal találkozik, felfedezte az élet szépségét és már nem látja a sötétséget. A kitűzött célokat eléri és hálás mindenért, amit kap!

Hogy miért nem sikerült előbb elérnie a vágyott változást?
Azért, mert minden embernek be kell járnia egy utat, meg kell tapasztalnia dolgokat és meg kell tanulnia bizonyos leckéket! Zitának az elmúlt egy évben meg kellett tanulnia, hogy hiába kapott tanítókat az Égiektől, akik mindent megtettek azért, hogy tudásuk legjavát átadják neki, amíg Ő maga készen nem áll a tanok befogadására, addig bizony nem fog működni a dolog.

Ha csak érted, de nem érzed, a dolgokat nem fogsz előbbre jutni. A vonzás hatalma működik, minden ember teremtőnek született és mindenki a maga poklát teremti meg! Amíg nem változtatsz a hozzáállásodon, a gondolataidon, addig nem számíthatsz az Égiek segítségére, kirekeszted őket az életedből. Természetesen ezüst tálcán várni a sült galambot nem érdemes, tenni is kell az anyagi világban azért, hogy előbbre juss és elérd a céljaidat. Minden lehetséges, ha van hited, akaratod és kitartásod! Az Égiek mindig a legjobbat akarják neked, a választás, hogy elfogadod vagy sem csak rajtad áll. Lehet, hogy a dolgokat nem mindig úgy kapod meg, ahogy azt elképzelted, de ez nem jelenti azt, hogy az hosszútávon nem szolgálja a javadat.

Sokszor hallottuk már, hogy a hit ereje csodákra képes, és ez így is van. Amiben hiszel, azt meg tudod teremteni és valósággá válik! Mindenkiben ott rejtőzik az isteni teremtőerő, mely magából a végtelen, szeretettel teli forrásból származik. Ha tudod, hogy mit akarsz és mered is vállalni az ezzel járó változásokat, akkor azok a legrövidebb úton be is fognak következni az életedben. Hallgass a belső hangodra, figyelj az intuícióidra és akkor soha nem fogsz letérni a helyes ösvényről, amely a boldogsághoz és egy örömteli élethez vezet! ... és ne felejts el hálát adni mindazért, amit kapsz.

Minden, amire szükségünk van az a hit, A hit minden, amire szükségünk van."

Forrás: noiportal.hu

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

2019. január 1-től az Optimista Klub archiválódik. Mit szól ehhez?

Nekem mindegy.
Nem örülök, mert szeretem az oldalt.
Remélem nem lettetek pesszimisták?
Szívesen szervezném tovább. Kérlek lépj kapcsolatba velem!
korábbi szavazások