optimista országok

Thaiföld 100%Seychelle-szigetek 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Argentína 100%
Venezuela 100%Panama 93%Ruanda 87%
Brunei 77%Amerikai Virgin-szigetek 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Görögország 62%Finnország 62%Izrael 61%
Azerbajdzsán 60%Egyiptom 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Újdonság(OK) > Uj pozitív közösséghez építőket keresek

Uj pozitív közösséghez építőket keresek

2017.07.31.

Nem tudom, hogy Te mennyire vagy Facebook fun, de azt már tudom, hogy ami ma közösségépítés gyanánt a Facebook - on zajlik az inkább elszomorít mint fénysugarat villantana és így reményt mutatna a pozitív jövőre. Amennyiben téged is zavar, hogy a 800 ismerősödből 5-10 tisztel meg azzal, hogy elolvassa a posztodat és kinyilvánítja a tetszését, és tenni akarsz azért, hogy ez megváltozzon, akkor GYERE!

10 éve mondják a PR és marketing ismerőseim, hogy a Facebook a jövő. Rajta kell lenni mint a szörfös a hullámon. Az elmúlt két évben felültem erre a hullám - vasútra, melyből igen sokat tanultam.

Korábban azt tanultam, ha minden követ megmozgatok a célom érdekébe, akkor a nagyszámok törvénye alapján idővel megérkezik a megoldás. Hát a Facebookon ez másképp van. Ha célba akarod juttatni az információt, a hírt a saját ismerőseidnek akkor fizetned kell.

Igen fizetsz, azért ami a tied. Tied az információ, tied a kapcsolat, tied a befektetett energia, míg felépítetted az ismertségi listádat, te vagy az aki energiát raksz bele, hogy életben tartsd a kapcsolatot. És igen a legrosszabb, hogy ennek gyümölcsét nem te aratod le és nem is a gyereked.

A Facebook ami nyerni fog rajtad és 1 centet se fordít vissza. Nem támogatja a hazai civileket, sem pénzzel, sem ingyenes reklámozási lehetőséggel. :( GOOGLE sok-sok éve támogatja a hazai civileket, hogy célba jutassák a híreiket. :)

Szóval fenti tanulság után arra az elhatározásra jutottam, hogy létre kell hozni optimista emberek részére egy meghívásos közösségi oldalt. Ehhez keresek építő embereket, akik:

- megfelelő / erős önértékeléssel rendelkeznek,

- van szabad kapacitásuk foglalkozni azzal ami holnap sokunknak több lesz, mint egy építő - kocka.

Nem baj ha nem vagy programozó, dizájner, .... csak "egy" optimista, de vannak jó ötleteid, javaslataid és beleszeretsz a kezdeményezésbe. Akkor GYERE!

Volt már arra példa, hogy közösségi finanszírozásban létrejöjjön egy közösségi oldal, így tudom, hogy sikerülhet, ha rajtam kívül más is akarja és tesz érte. És nem tesz rá.

Bármikor, bárhol találkozom veled, önnel hogy elkezdjük felvázolni mik azok az ötletek amelyek mentén elindítjuk Magyarország első, és talán a világon is egyedülálló kizárólag optimista emberekből álló pozitív közösségét, akik egymással bármikor, bármiről beszélhetnek. Tudjuk, a matematikai műveletekből, hogy a pozitív (összeadás) hozzád/ad/ a negatív belőled elvesz. Szóval " " most és mindörökké. :) Az új közösség tagjai lehet csak üzletet fognak építeni, de lehet tudunk egymásnak másban is segíteni, hiszen a kapcsolati hálónk nem azonos. És akkor létrejön a barátságon túl az extra is. Szerelem most és mindörökké. :)


Szóval, ha közösségi ember vagy és felépítetted már magad és tudod, hogy ha önzetlenül visszaadsz a világnak, akkor azt megsokszorozva kapod vissza, akkor GYERE.

Szóval, ha érdekel, mit hozhatunk ki abból, ha nem egy ember feszül meg, hanem sokan egy közös cél érdekébe teszünk, abból milyen csoda születhet, akkor GYERE. Irj ide, vagy írj a "nevetosok (kukac) gmail (vessző) com" címre, hogy elinduljon a levélváltás, amiből minden-ki-derül. :)

IGEN eljutottam 43 évesen oda, amit már 20 éve mondanak, legyen egy zárt klub ahová nem léphet be akárki, csak az aki már letett az asztalra. :) Mi az, ami eredménynek számít? Hallgatlak neked mi az eredmény/ed/? Ha nem jön létre köztünk semmi, akkor is hálás leszek, hogy beszélünk és ismeretlen ismerőssé válunk. Rózsahegyi Márk ötletgazda

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti
Ádám Tibor , 2018.06.03. 19:29:40
Köszöntelek , az ötlet nagyon jó . De a betűk lehetnének nagyobbak a könnyebb olvasás miatt .
Medgyaszai P. Ildikó, 2017.11.04. 13:45:16
Hogy vegre egy olyan kozosseghez tartozzak ahol valoban jol erezzem magam ...eletem legfontosabb alma valna valora...


Rózsahegyi Márk, 2017.11.03. 6:50:05
Kedves Tibor. Köszönöm az értékes hozzászólását, melynek megfelelően már módosítottam is a cikket. :)

Remélem segít nekem megfelelő számú új jelentkezőt találni, hogy elkészülhessen az oldal és egy helyen akár 500.000 igen pozitív, segítő, tenni akaró, optimista ember kapcsolatot tarthasson egymással.

Köszönettel, legyen szép és derűs a napja! Rózsahegyi Márk
Ádám Tibor, 2017.11.02. 13:58:59
Üdvözletem : Tisztelettel megjegyzem az emberi kapcsolat egyre fontosabb manapság . Az ön elmélete nagyon fontos és értékes lehet , a megfelelő kezekben . Egy javaslatom már is van . A beírások fejléc színeket törölni kell amiatt hogy nem elég kontrasztos . Helyette színes betűket használjon . A lényeg hogy gyorsan áttekinthető legyen az egész oldal . Tisztelettel Ádám Tibor tuningegesjavito@gmail.hu
Tóth Lajos, 2017.08.27. 17:00:16
OK.
Rózsahegyi Márk, 2017.08.24. 8:59:07
Kedves János. Kérem, kérlek írj a fenti email címre és kezdjünk el a beszélgetést. További szép napot. M.
Udvardi János, 2017.08.23. 11:57:48
Szia!

Érdeklődnék h pontosan mi az amin gondolkodtok,mi is dolgozunk egy új dolgon.
Hogyan tudnánk esetleg beszélni?
Rózsahegyi Márk, 2017.08.08. 6:00:47
Kedves Zsuzsanna. Köszönöm a hozzászólását, jókívánságát. Tudja annak idején, amikor hárman elkezdtük az Optimista Klub szervezését, azt mondták nem fogunk találni egy negyedik hülyét, aki belép a klubba. Ma van több mint 10.000 negyedik "azért hülye nem vagyok". Szóval előre nézek, és ha megtalálom azt a 8-10 embert, aki nem fél az árnyékától, akkor belekezdünk a következő csodába. Köszönöm jókívánságát, kívánok önnek is hasonlóan szépeket. Üdvözlettel, Rózsahegyi Márk optimistaklub.hu ötletgazda
Kozma Zsuzsanna, 2017.08.07. 8:54:17
Kedves Rózsahegyi Márk ötletgazda! Mit szól ehhez a Zukkenberg? Egyébként én építeném ezt az elképzelést de azt kérdezed, hogy mit tettem le az asztalra. Nos mit mondjak. 2 gyerek számít? 56 év az életemből számít? Nagyon sok sikert kívánok neked az elképzelítésed megvalósításához!
horvath tamas, 2017.08.03. 12:09:42
igy kel mukodni ne veszics az eleteden inkab enekes legy mint bunozo
Tóth Éva, 2017.07.25. 10:13:49
Igen, régi bölcsesség: a jó legyőzi a rosszat ... (előbb-utóbb, és ami késik, nem múlik) - köszönöm!
Antalicz Mária, 2017.07.11. 16:25:34
Szerintem a pozitív hozzáállás , gondolkodás, igen is sokat segít.,
4 éve rákos betegséggel küzdöttem. Nem adtam fel.Munkába jártam már a mütét után két hónappal. Közösségbe járok, talán még jobban mint máskor. Az egyik kezelő orvosom ezt kérdezte " Maga még ilyen jól néz ki? "Ők úgy döntöttek, hogy 12% van az életben maradáshoz.Itt vagyok élek, - és hasznára vagyok másoknak is!

2019. január 1-től az Optimista Klub archiválódik. Mit szól ehhez?

Nekem mindegy.
Nem örülök, mert szeretem az oldalt.
Remélem nem lettetek pesszimisták?
Szívesen szervezném tovább. Kérlek lépj kapcsolatba velem!
korábbi szavazások