optimista országok

Thaiföld 100%Seychelle-szigetek 100%Szamoa 100%
Zimbabwe 100%Közép-Afrikai Köztársaság 100%Argentína 100%
Venezuela 100%Panama 93%Ruanda 87%
Brunei 77%Amerikai Virgin-szigetek 77%Ausztrália 74%
Jordánia 73%Nicaragua 67%Szingapúr 67%
Ciprus 63%Namíbia 63%Olaszország 63%
Görögország 62%Finnország 62%Izrael 61%
Azerbajdzsán 60%Egyiptom 60%Maldív-szigetek 60%

nyitóoldal > hirek > Rólunk írták > Utolsó hirlevél

Utolsó hirlevél

2018.12.31.

Hála és köszönet! Lassan 30 éve létezik az Optimista Klub amiért igen hálásak vagyunk ...

Az ingyenes Anonim Pszichológia Tanácsadásban igen sok segítő vett részt, többek között Fazekas Erika, Fekete Andrea, Huszár Anna, Lovay Gergő, Mercs Enikő, Sarodi Vera, Sárosi Gizella, Szél Kata, Tóth Andrea és azok akik anonimak szerettek volna maradni! Köszönjük!

Angol, német, orosz, lengyel, holland, cseh, afrikaans nyelveken is elérhető a weboldal és így a HunOpti optimizmust mérő kérdőívünk, melyet Osváth Dezső, Micskey Katalin, Marschal Viktória, Szilágyi Szonja, Csákvári Tekla, Szavkó Éva, Kis Éva, Pauker Diána, Szélesi Beáta, Bálint Csilla, Ogoljuk Andrej áldozatos munkájának köszönhetünk. Köszönjük! Ha tesztelné optimizmusát, a jövőben továbbra is ingyenesen megteheti a linkre kattintva!!

Mostani állapotában a weboldal létezhet, az Erős Attilának köszönhető. Ő egy remek ember, hiszen időt, energiát nem sajnálva bármikor segítségünkre sietett, legyen szó hackertámadásról vagy bármilyen fejlesztési igényükről. Köszönjük!

Az utóbbi 10 évben a weboldal 0-24 órában való elérhetőségét az Acenet Telecomnak köszönhetjük! Köszönjük!

2019. január 1-től archív állapotba kerül a weboldal, így sem feliratkozni, sem belépni, sem cikkhez hozzászólni nem lehet. Nem küldünk ki több hírlevelet, sem születésnapi jókívánságokat, eseményre való felhívást ahogy az anonim pszichológia tanácsadást sem érhető el többé. Amit viszont nyújtunk, hogy minden cikk olvasható, mert amikor szükség lesz rá, talán segítséget jelent a tudás. A megoldás a kezünkben van, csak keresni kell.

Amennyiben van Facebook közösségi oldalhoz hozzáférésed,javaslom keresd fel ott az Optimista Klub közösséget és szólj hozzá, építsd a közösséget. Lehet te már optimista vagy, de ne feledd vannak még emberek akiknek szüksége van rád, a benned lévő segítő szándékra, a kedves szavadra.

Köszönöm azoknak a médiumoknak, újságíróknak, akik felkarolták az ügyünket és tájékoztatták az olvasóikat, nézőiket a pozitív látásmód változtatásának lehetőségéről. Ezen médiumok listáját felsorolni se tudnám, ezért inkább ezen a linken mutatom be őket.

Amennyiben könnyed hangvételű mosolygós témájú posztokat olvasnál, akkor javaslom, keresd fel akár naponta többször is az Oszd Meg a Mosolyod közösségünket és oszd meg! a benned lévő mosolyt. Ha nem tudsz per pillanat mosolyogni, akkor is gyere mert segítséget fogsz kapni, hogy újra tudj mosolyogni.

Amennyiben megnéznéd riportjainkat, megszívlelendő gondolatainkat javaslom keresd fel a YouTube csatornánkat.

Remélem sok örömet okoztunk az önkénteseinkkel, mikor találkoztunk valamelyik rendezvényen ezért kérlek tartsd meg az Optimista Klubot a szíved egyik szegletébe, hogy tovább adhassad a következő generációnak a kapott pozitív gondolatokat, érzéseket, mert nagy szükség van rád.

Hálával és köszönettel kívánok a közelgő ünnepekre rengeteg megosztandó szeretetet és a jövő évekre kitartást, mert megérdemeljük! Optimista üdvözlettel, Rózsahegyi Márk ötletgazda és az önkéntesek.

Ingyenes, anonim HunOpti önismereti tesztünkből te is megtudhatod mennyire látod optimistán a jelened. Kitölthető akár ide kattintva is: HunOpti

2019. január 1-től az Optimista Klub archiválódik. Mit szól ehhez?

Nekem mindegy.
Nem örülök, mert szeretem az oldalt.
Remélem nem lettetek pesszimisták?
Szívesen szervezném tovább. Kérlek lépj kapcsolatba velem!
korábbi szavazások